Гідрокостюм Sargan Сенеж 5 мм

  • Суперцена!
Гідрокостюм Sargan Сенеж 5 мм
Гідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 ммГідрокостюм Sargan Сенеж 5 мм

Товар закінчився

Код товару: 1312
Виробник: Sargan

Опис:

Sargan Сенеж - костюм складається з куртки з вбудованим шоломом і високих штанів. Штани - найвищі з серійно вироблюваних. Зовнішнє покриття - нейлон, всередині - відкрита пора. Верхня і нижня частина гідрокостюма має камуфляж. Традиційне штатний кріплення для ножа - ніж кріпитися так, що його можна дістати двома руками. На ліктях і колінах - посилення. Обтюрациі на ногах і руках - немає, на шоломі - є.

Біоціфровой підводний камуфляж (БЦПК) - унікальна розробка російської компанії Сарган. Спеціальний чотириколірний підводний камуфляж приходить на зміну стандартному сухопутному камуфляжу "Сенеж" армійського зразка.

Гідрокостюм Sargan Сенеж - перший підводний камуфляж розроблений спеціально для умов підводного полювання в нашій країні. При намоканні тканини костюма, вся колірна гамма камуфляжу зміщується в бік природних темних тонів, характерних для більшості наших річок і озер. Рідна природа - наш головний дизайнер, тренер і суддя.

При створенні гідрокостюма був розроблений унікальний алгоритм комп'ютерної обробки фотозображень найбільш поширених біологічних підводних об'єктів, рослинного і тваринного походження, характерних донних відкладень, рельєфу і фактури дна. Результат - грамотне поєднання цифрової інтерпретації зображень з результатами натурних спостережень на основі власного досвіду підводного полювання.

Випробування камуфляжу на різних водоймах показали, що навіть на рівному піщаному дні, риба сприймає нерухомого мисливця як природне укриття у вигляді острівця водної рослинності. Контрастний малюнок розбиває на окремі елементи весь об'єкт, при цьому точно передає колір і фактуру водоростей і створює ілюзію рельєфній поверхні.

Застосування: підводне полювання

особливості:
- супереластичний неопрен вищої якості;
- зовнішнє покриття нейлоном;
- посилення на колінах і ліктях гідрокостюма;
- унікальний анатомічний крій;
- прекрасно сидить на фігурі і створює відчуття повного комфорту;
- подвійна плоска рядок швів;
- камуфляжна забарвлення.

Характеристики:
Матеріал: неопрен МRSP-11Y18E
Товщина матеріалу: 5 мм
Захисне покриття: нейлон
Рукав: довгий
Штанина: довга
Шолом: є
Схожі товари
завантаження...