Ніж Morakniv Outdoor 2000 Зелений

Ніж Morakniv Outdoor 2000 Зелений
Ніж Morakniv Outdoor 2000 Зелений

Товар закінчився

Код товару: 2163
Виробник: Morakniv

Опис:

Ніж Morakniv Outdoor 2000 Green

Mora of Sweden - компанія, що об'єднала під своїм брендом кілька фірм, що спеціалізуються на випуску ножів різного призначення. Досвід і багаторічні традиції, високо шановані в компанії, дозволили компанії всього за кілька років зайняти високі місця в рейтингу світових виробників даного напрямку.

Ніж Morakniv 2000 (він же Sportkniv Outdoor 2000) являє собою класичну модель нескладного туристичного ножа з геометричною формою клинка, близькою до drop-point. Загальна довжина ножа складає 218 мм, з якої майже половина припадає на поліроване лезо прямий заточки.

Клинок виготовлений з ножової сталі марки Sandvik 12C27, яка має гарну зносостійкість і підвищену міцність. Рукоятка ножа виготовлена з брудно-зеленого прогумованого пластика з прогумованими і текстурованими вставками болотного кольору, що дозволяють надійно утримувати ніж в руці при виконанні будь-яких робіт. У комплект також входить пластиковий чохол, оснащений шкіряною петлею для кріплення на ремінь, що дозволить комфортно і безпечно транспортувати ніж.

Характеристики:
  • лезо з нержавіючої сталі марки Sandvik 12C27;
  • рукоятка з міцного прогумованого пластика;
  • довжина ножа - 218 мм, довжина клинка - 109 мм.
  • вага - 116 грам.
  • Схожі товари
    завантаження...