Магнезія Power Play рідка 100 мл.

Магнезія Power Play рідка 100 мл.
Магнезія Power Play рідка 100 мл.

Товар закінчився

Код товару: 2206
Виробник: Power Play

Опис:

Рідка магнезія - це розчин солі магнію, який застосовується з метою запобігання ковзання рук. Він дозволяє збільшити надійність захоплення в будь-якому виді спорту. Більшість професійних скелелазів використовують магнезію при лазінні по скелях. На деяких скалодромах без цього засобу інструктори забороняють своїм підопічним здійснювати сходження.

Рідка магнезія, має ряд переваг в порівнянні з порошковим аналогом. Цей розчин застосовують в пауерліфтингу, легкої атлетики, гімнастики та інших видах спорту. Рідка магнезія по деяких властивостях набагато перевершує порошкове з'єднання. По-перше, вона не пилить. А це означає, що ймовірність попадання хімічної сполуки в легені людини мінімальна. Саме тому вона вважається більш гіпоалергенним засобом у порівнянні з порошковим варіантом. Її зручно наносити на шкіру.

Рідка магнезія набагато економніше в порівнянні з порошковим продуктом, так як при використанні вона не розлітається на всі боки, як її аналог. Вона тримається на шкірі людини довше, ніж порошкове з'єднання. В середньому такий магнезії вистачає на 1,5-2 години тренування або на 20-30 перехоплень рук. А це дозволяє уникнути необхідності переривання тренування для повторного нанесення активного складу.

Завдяки наявності регенеративної добавки, рідка магнезія краще захищає шкіру, не пересушує її. Знижує ймовірність виникнення пошкоджень шкірного покриву рук при використанні мотузок для скелелазіння. Висихає рідке з'єднання буквально за півхвилини. При цьому заповнює пори шкіри краще, ніж порошковий аналог.
Схожі товари
завантаження...