Окуляри Lynx Detroit BB Shiny metallic black

Окуляри Lynx Detroit BB Shiny metallic black
Окуляри Lynx Detroit BB Shiny metallic blackОкуляри Lynx Detroit BB Shiny metallic black

Товар закінчився

Код товару: 3002
Виробник: Lynx

Опис:

Велосипедні окуляри зі змінними лінзами

Оправа: shiny metallic black

Змінні лінзи:
  • Smoke with ice blue revo cat. 3
  • Yellow cat. 1
  • Прозора лінза cat. 0

    Технології:
    TR-90 - швейцарська технологія виробництва термопластика. TR90 має підвищену гнучкість, низьку вагу і відмінну міцність, що робить його ідеальним матеріалом для оправи спортивних окулярів. Гнучкість дозволяє оправі бути не тільки комфортною, але і підвищує її міцність, так як матеріал з подібними властивостями краще поглинає удари і оправу важче зламати.

    Optimal Fit. Окуляри Lynx розроблені з урахуванням вимог анатомічної посадки: еллипсовидний вигин оправи щільно і комфортно прилягає до Вашого обличчя, забезпечуючи чіткий і широкий огляд, а так само надає найкращий захист від випадкового потрапляння в очі сторонніх предметів.

    Anti-slip System. М'які гумові вставки на переніссі і на кінцях дужок дозволять очками надійно триматися на голові.

    Changeable Lens System. Система змінних лінз забезпечує користувачеві можливість легко змінити лінзи в залежності від погодних умов. Комплект складається з темних, жовтих і прозорих фільтрів.

    UV protection. Все окуляри LYNX мають 100% захист UVA, UVB і UVC 400 і відповідають європейському стандарту EN 1836: 2005 + A1: 2006. Лінзи не пропускають дуже шкідливе, високоенергетичне випромінювання, яке є однією з основних причин виникнення захворювань очей.

    Polycarbonate Lenses. Надміцні ударостійкі лінзи виробляються з полікарбонату - високоміцного і при цьому дуже легкого матеріалу, який використовується в аерокосмічному виробництві і виготовленні куленепробивного скла. При попаданні стороннього предмета на великій швидкості лінза з полікарбонату не розіб'ється на скалки, які можуть пошкодити очі. Ще однією особливістю полікарбонату є стійкість до подряпин. Лінзи з полікарбонату виготовляють за допомогою спеціальної, оптично правильної форми, що дозволяє усунути спотворення зображення і значно знизити втому очей.
  • Схожі товари
    завантаження...