Окуляри Julbo Whoops Shiny Black

Окуляри Julbo Whoops Shiny Black
Окуляри Julbo Whoops Shiny Black

Товар закінчився

Код товару: 3471
Стать: Жінки
Виробник: Julbo

Опис:

Дизайн очок підходить для людей з невеликою головою і тонкими рисами обличчя, де обтічні форми в повній мірі закривають обличчя. Дані окуляри ідеально підходять для будь-якого виду ландшафту. Ви можете не тільки вибрати тип лінз, але і дизайн очок від класичного до сучасного. Лінзи Spectron 3+ з полікарбонату з фактором захисту 3 і системою захисту від відблисків.

Сонцезахисні окуляри Julbo Whoops чудово підійдуть для всіх видів велоспорту: фрірайд, крос-кантрі та велогонки. Не залишать ці окуляри байдужими і бігунів. Сам виробник позіцірует дану модель як мультиспорт, а значить сонцезахисні окуляри Julbo Whoops легко задовольнять потреби сучасного спортсмена. Великий огляд і прекрасна видимість забезпечується розміром і формою лінз. Зручна оправа спроектована спеціально для вузького особи. Окуляри прекрасно сидять не дивлячись на активний рух і високі швидкості. Julbo Whoops це зручність і комфорт, а так же найвищу якість для захисту Ваших очей. JULBO - пропонує чоловікам, жінкам і дітям технічно досконалі лінзи на кожен день, під різні види активності.
Характеристики:

Сонцезахисні окуляри Whoops Polarized 3 випускаються з полікарбонатними лінзами, які підходять для всіх видів спорту і мають такі властивості:
- Легка вага
- Висока міцність і безпеку використання
- 100% (Uv) захист очей від УФ і інфрачервоних променів. Вплив ультрафіолетових і інфрачервоних променів на очі людини призводить до передчасного старіння очей і подразнення рогівки.
- Ступінь захисту очей від видимого світла (Lv) становить 13% - це кількість видимого світла, що прийшло в очі людини через лінзи.
- Спеціальний шар поляризації прибирає відблиски від неметалічних поверхонь таких як вода, сніг або скло.
- За допомогою властивості отзеркаліванія посилюється рівень захисту очей завдяки спеціальному зовнішньому покриттю, яке дозволяє очками відображати надходять промені світла.
- Широкий огляд

Технології Wrap-around coverage Curved wrapping temples:
Ергономічно округлені дужки м'яко, але надійно утримують окуляри на голові
Лінзи: Polarized 3

Модель розроблена для вузьких осіб

Ширина лінзи: 61 мм
Ширина носової частини: 17 мм
Довжина дужок: 125 мм

Матеріал оправи: високоякісний термопластик поліамідної групи; відрізняється високою міцністю і легким вагою Матеріал лінз: полікарбонат
завантаження...