Шкарпетки трекінгові Lasting SCR

Шкарпетки трекінгові Lasting SCR
Шкарпетки трекінгові Lasting SCRШкарпетки трекінгові Lasting SCR

Товар закінчився

Код товару: 4041
Виробник: Lasting

Опис:

Шкарпетки трекінгові Lasting SCR

Шкарпетки для бігових лиж. Тонкі безшовні подовжені шкарпетки з BB Acryl і спеціальної поліпропіленової пряжею, що запобігає розмноженню бактерій і виникнення неприємного запаху; володіють хорошими теплоізоляційними властивостями. В області п'яти є посилення з двошаровою махрової в'язки, що запобігає виникненню мозолів. Шкарпетки мають захисні зони і зони, що підтримують нахил вперед.

особливості:
- Двошарова махрова в'язка
- Захисні зони
- Еластичний бандаж
- Тонкий шов типу Россо
- Підходять для температури від -10 до +10 º С
- Антибактеріальні

Характеристики:
Склад: 40% BB Acryl - acrylic, 20% Polycolon - polypropylen, 20% Siltex - polypropylene, 15% Polyamide, 5% Lycra - elastan

Розміри: S (35-38), M (39-42), L (43-46), XL (47-50).

BB Acryl - акрилова пряжа класу "Преміум" для забезпечення екстракомфорту і захисту. Вона використовується в місцях найбільш чутливі до натирання і мозолів, а також є додатковою термоізоляцією.

Polycolon - високоякісна поліпропіленова пряжа виробництва австрійської фірми Schoeller. Застосування матеріалу Polycolon дозволяє підтримувати оптимальні характеристики життєдіяльності організму і зберігати шкіру сухою при будь якій інтенсивності фізичного навантаження і потовиділення. Цей матеріал практично не намокає і швидко сохне.

Siltex - штучне волокно, що володіє надзвичайно низькою здатністю вбирати вологу. Разом з тим, завдяки виключно гладкій поверхні, волокна забезпечують за рахунок капілярного ефекту максимально швидкий і ефективний відвід виділеної організмом вологи від тіла. Ваша шкіра залишиться сухою навіть при підвищених фізичних навантаженнях. Волокно Siltex відрізняється низькою питомою теплопровідністю, що дозволяє підтримувати ідеальний тепловий режим ваших шкарпеток навіть в умовах низьких температур.

Lycra - надзвичайно еластичний матеріал, який забезпечує комфорт і виняткову посадку шкарпетки на нозі.
Схожі товари
завантаження...