Маска гірськолижна Bliz Park Pro Single Black

Маска гірськолижна Bliz Park Pro Single Black
Маска гірськолижна Bliz Park Pro Single Black

Товар закінчився

Код товару: 4157
Виробник: Bliz

Опис:

Маска гірськолижна Bliz Park Pro Single Black

Маска Bliz Park Pro Single / Black - найдоступніша маска в модельному ряду Bliz. Завдяки своїй конструкції забезпечує широкий кут огляду. Мінімум деталей, максимум функціональності. Оснащена одинарної універсальної контрастною лінзою 1-ї категорії.
Жовта лінза 1-ї категорії ідеальна для хмарної погоди або нічного катання.

особливості:
- Одинарна лінза циліндричної форми
- Хороша вентиляція
- Оправа - гнучкий і міцний поліуретан, максимальна ергономіка
- Маска сумісна із шоломом
- Полікарбонатні лінзи. Лінзи з полімерного матеріалу, широко застосовується в оптиці завдяки своїм властивостям. Він міцніше скла, пластичний, легкий, дуже стійкий до ударних навантажень. Завдяки спеціальним покриттям полікарбонатні лінзи стійкі до подряпин, мають хороші оптичні показники. Сучасні полікарбонатні лінзи забезпечують 100% захист від UVA- і UVB-діапазонів ультрафіолетового випромінювання без необхідності нанесення додаткових покриттів або додаткової обробки UV-абсорберами.
- Шведський дизайн. Компанія Bliz дуже велику увагу приділяє дизайну своїх виробів. Тому всі моделі очок і масок функціональні і мають широкий спектр застосування. Дизайн - це не тільки привабливий зовнішній вигляд. Найголовніше в розробці продукції Bliz - це надійність і висока функціональність. У масках і окулярах Bliz ви будете виглядати стильно і відчувати себе комфортно.
- Сертифікація CE. Всі вироби Bliz пройшли сертифікацію згідно CE-стандартам.
- Гумка. Широка регульована гумка.

Характеристики:
Оправа: Black
Лінза: одинарна жовта
Категорія лінзи: 1
Схожі товари
завантаження...