Товар закінчився

Код товару: 4422
Виробник: Morakniv

Опис:

Ніж Morakniv Flex

Шведська компанія Mora of Sweden на ринку різального інструменту працює близько 10 років. Однак за такий проміжок часу змогла досягти гарного положення на ньому. Цього вдалося досягти завдяки використанню багаторічного досвіду виробників KJ Eriksson і Frost's Knife factory, які в 2005 році під своїм початком зібрала компанія Mora of Sweden. Продукція торгової марки відрізняється високою якістю і надійністю.

Ніж Morakniv Flex багато в чому схожий на класичну модель Morakniv Basic, відрізняючись розмірами і конструктивними особливостями. У моделі застосовано лезо форми drop-point з прямою заточкою ріжучої кромки, що дозволяє ножу однаково добре різати і колоти. Загальна довжина ножа трохи більше 20 см, а довжина леза становить майже 9 см. Товщина леза в обуху становить всього 2,4 мм, що говорить про хорошу гнучкості клинка, звідси і назва моделі Flex - англ. гнучкий.

Для виготовлення леза була обрана нержавіюча сталь, вироблена за спеціальною технологією, яку компанія тримає в секреті. Дана сталь має відмінну еластичність і твердістю, а також дозволяє клинку довго зберігати заводську заточку.

Рукоять ергономічної форми, як в моделі серії Basic, не доставляє незручностей при використанні інструменту. Для її виготовлення був використаний прогумований пластик чорного кольору зі вставками світло-синього кольору. За традицією, ніж комплектується пластиковими піхвами чорного кольору з надійною фіксацією клинка і зручним зажимом для кріплення на поясі.

Характеристики:
  • клинок з нержавіючої сталі;
  • рукоятка з прогумованого пластика;
  • клинок форми drop-point c товщиною в обуху 2,4 мм;
  • пряма заточка;
  • довжина ножа - 218 мм, довжина леза - 102 мм.
  • вага - 96 грам.
  • Схожі товари
    завантаження...