Питна сістемаTerra Incognita Waterflow Izotube 2.0

Питна сістемаTerra Incognita Waterflow Izotube  2.0
Питна сістемаTerra Incognita Waterflow Izotube  2.0

Товар закінчився

Код товару: 4892
Виробник: Terra incognita

Опис:

Питна система від українського виробника ТЕРРА ІНКОГНІТА знадобиться тим, хто веде активний спосіб життя, ходить в походи і катається на велосипеді, також це незамінна річ для тих, хто бере участь в різноманітних спортивних змаганнях, наприклад в мультиперегонах.
Матеріал виготовлення - м'який TPU матеріал, зі спеціальною антибактеріальною обробкою, яка пригнічує розвиток бактерій на внутрішніх стінках гідратора.
Гідратор має зручну широку горловину діаметром 8 см, яка дозволяє зручно наповнювати водою і без труднощів очищати всередині гідратор. Горловина закривається надійною різьбовою кришкою, також обладнана зручною ручкою для перенесення.
Еластичний шланг довжиною 1 м (в неопреновому захисному чохлі) закріплюється простим і надійним різьбовим з'єднанням з кільцями ущільнювачами.
Клапан-поїлка з запобіжником, який не дозволяє клапану протікати при транспортуванні, а також має захисну кришечку, прикріплену до корпусу.
Нанесена на резервуар градація дозволить точно знати залишок води.
У верхній частині гідратора отвори для кріплення його в рюкзаку.
Так само на резервуарі нанесені інструкції по його використанню і догляду за ним.
Для збільшення терміну служби гідратора, його слід використовувати тільки для холодної води. Наливати гарячі напої, газовану воду або рідини, що містять алкоголь і кислоти в нього не рекомендується. Це може пошкодити резервуар.
Також необхідно вчасно чистити і сушити гідратор.

Характеристики:
Обʼєм, л: 2,5
Вага, г: 166
Розмір, см: 37 × 17
Шланг, см ∅1 × 100
Матеріал: TPU
Схожі товари
завантаження...