Маска для снорклінга М502L-GR

Маска для снорклінга М502L-GR
Маска для снорклінга М502L-GRМаска для снорклінга М502L-GRМаска для снорклінга М502L-GR

Товар закінчився

Код товару: 4956
Виробник: Zelart

Опис:

Маска для снорклинга М502L-GR

Повнолицев маска для снорклинга має широкий углол огляду і дозволить розглянути дивовижні краси підводного світу. Для комфортного використання застосовується технологія антітуман (antifog), яка дозволяє навіть при тривалому зануренні, використовувати маску з максимальною видимістю. Використовуючи дану маску можна дихати через ніс, спеціальна система повністю запобігає потраплянню води, а регульовані ремені допомагають зафіксувати маску для вашої зручності. Дихальна трубка обладнана клапаном, так що вода під час плавання туди просто так не потрапить.

Головною перевагою техніки снорклинга є можливість поспостерігати за підводними жителями в природному середовищі. Черепахи, рибки, морські зірки, молюски та інші жителі океану неодмінно порадують вас своїм виглядом. Особливо така розвага подобається дітям.

Дана маска для снорклинга виготовлена за останніми технологіями з повністю нешкідливих матеріалів, відповідає вимогам моди, стандартам і запитам споживачів. Така маска здатна подарувати не тільки приголомшливий морський світ, але і хороший дохід від продажів, особливо напередодні літнього сезону.

особливості:
Панорамний огляд 180 ° завдяки своїй формі повнолицев;
Можливість дихати і ротом і носом;
Унікальна система вентиляції для запобігання запотівання;
Система Dry Top запобігає потраплянню води через верх трубки;
Спеціальний клапан для відведення води з маски дозволяє видалити воду, що потрапила в маску, не знімаючи її (підняти голову, і вода автоматично витече), який також не дозволяє воді потрапляти під час хвиль або пірнання.
Схожі товари
завантаження...