Штани Craft Fuseknit Comfort Pants Man

Штани Craft Fuseknit Comfort Pants Man
Штани Craft Fuseknit Comfort Pants Man

Товар закінчився

Код товару: 5146
Стать: Чоловіки
Виробник: Craft

Опис:

Штани Craft Fuseknit Comfort Pants Man призначені для будь-якого виду спорту в осінньо-зимовий період. Термофутболка за рахунок високого коміра дає додатковий захист в морози. Розроблено з використанням технології Fuseknit. Менше швів, більше м'якості і комфорту. Серія Craft Fuseknit Comfort прийшла на зміну лінійці Active Comfort. Відрізняється безшовної конструкцією, виконана з еко-поліестеру, тканина має сертифікат OEKO-TEX® Standard 100.

особливості:
- Зігріваючий базовий шар
- Ергономічний крій, що повторює контури тіла спортсмена
- Зональна в'язка в місцях підвищеного потовиділення
- Безшовна конструкція Fuseknit для оптимального комфорту
- Зносостійкий еко-поліестер

технології:
Fuseknit Comfort: пропонує інноваційну технологію Fuseknit, яка поєднує в собі безшовну конструкцію з ергономічним кроєм і плоскими швами. Це забезпечує поліпшену посадку, ефективне управління температурою тіла і відмінними показниками щодо відведення вологи. OEKO-TEX® Standard 100: система випробувань і сертифікації текстильних тканин. Від сировини до кінцевих продуктів. Тканина сертифікується, коли всі критерії виконані: виключається або обмежується використання речовин, що викликають алергію, рак, використання у виробництві пестицидів і важких металів. Вся інформація про сертифікацію відкрита і доступна будь-якому користувачеві.

Характеристики :
Температура + 10 ° C ... -15 ° C Застосування від низької до середньої інтенсивності, повсякденна носка Функції середня транспортування вологи, збереження корисного тепла

Склад: 67% поліестер, 31% поліамід, 2% еластан.
Схожі товари
завантаження...