Ліхтар Police BL-T8628 XPE

Ліхтар Police BL-T8628 XPE
Ліхтар Police BL-T8628 XPE

Товар закінчився

Код товару: 3984
Виробник: Police

Опис:

Ліхтар Police Bailong BL-T8628.

Ліхтар тактичний Police Bailong BL-T8628 надпотужний, працює на акумуляторі 18650 5800 мА / год. 3,7V або на трьох батарейках типу ААА. Заряджати акумулятор можна за допомогою двох зарядних пристроїв: від мережі і від автомобільного прикурювача. Роз'єм для підключення зарядних пристроїв знаходиться в корпусі ліхтаря і надійно захищений від вологи і пилу. (Зарядка проводиться ТІЛЬКИ при вимкненому стані ліхтаря).
Ліхтар Police Bailong BL-T8628 використовується в якості індивідуального освітлювального приладу в промисловості, побуті, полюванні або туризмі, має ударостійкий металевий корпус. Його корпус виконаний з алюмінієвого сплаву, герметичний, пилонепроникний, витримує короткочасне занурення в воду.
Police Bailong BL-T8628 - новий потужний світлодіодний акумуляторний ліхтар з одним світлодіодом CREE XR-E Q5, з яскравістю до 500 люмен. Дальність променя в польових умовах до 150 метрів.

Ліхтар Police Bailong BL-T8628 працює в трьох режимах: високий, середній рівні яскравості світіння, режим Стробоскоп (аварійний миготливий світло). Направивши ліхтар в небо в режимі Стробоскоп, сторонній спостерігач зможе побачити промінь світла в радіусі 1000 м і прийти Вам на допомогу.

Важлива особливість ліхтаря: ZOOM (масштабування) від 1х до 2000х проводиться легким рухом однієї руки. Фокус змінюється за допомогою поворотного кільця з фіксатором. Фокусуюча лінза дає можливість змінювати кут розсіювання світла від широкої плями до візьконаправленого променя.

Перевага даної моделі ліхтаря: міцний, легкий металевий анодований корпус, пило-вологозахищений, захист від неправильно встановлених елементів живлення (переплюсовкі), рифлена поверхня корпусу дозволяє впевнено тримати ліхтар навіть в мокрих рукавичках, виступи корпусу захищають від ударів скло і кнопку, електронний захист акумулятора, електронна стабілізація яскравості, один світловий модуль діаметром 2 см.

Надійність і безпека експлуатації, невисока вартість , простота технічного обслуговування, транспортування та зберігання роблять цей ліхтар незамінним в складних умовах, характерних для роботи рятувальників, служб МНС, ДАІ, УВС, охоронних структур, прикордонних військ, а також енергетиків, працівників залізниці, мисливців, рибалок та туристів.

Характеристики:
- Вся оболонка виготовлена з металу по CNC технології
- (5300К-6300) LED (світлодіодний) Супербіле світло
- Застосовується світлодіод CREE Q3-WC американського виробництва
- Високоміцний T6061 авіаційний алюмінієвий сплав
- Опрацьовано анодним оксидуванням по військовому стандарту, зносостійкий
- термін служби світлодіода до 100000 годин
- живлення від Li-ion акумулятора 18650 5800 мА / год. 3,7V
- світловий промінь з фокусуванням - дальність променя в польових умовах до 150 метрів
- довжина ліхтаря - 15 см.
- один світловий модуль діаметром 2см
- дальність освітлення 800 метрів

Комплектація:
- Ліхтар Police Bailong BL-T8628 30000W
- акумулятор 18650 5800 мА / год. 3,7V
- касета для трьох батарейок типу ААА
- зарядки від мережі 220V і від автомобільного прикурювача
- кріплення на велосипед
- подарункова упаковка
Схожі товари
завантаження...