Куртка Montane Spitfire One Jacket

Куртка Montane Spitfire One Jacket
Куртка Montane Spitfire One Jacket

Товар закінчився

Код товару: 3217
Стать: Чоловіки
Виробник: Montane

Опис:

Куртка Montane Spitfire One Jacket.

Зовнішній шар куртки Montane Spitfire One виготовлений з міні ріп-стоп матеріалу Pertex Endurance, плечі і поясна зона посилені додатковим шаром Pertex Endurance зі звичайною ріп-стоп кліткою. Нейлоновий матеріал Pertex Endurance вирізняється високою міцністю і водостійкість, в порівнянні з іншими тканинами компанії. Підкладка виготовлена з приємного на дотик нейлону PEAQ Synthetic, щільність матеріалу не більше 56 грамів на квадратний метр.

Для забезпечення необхідного рівня теплоізоляції використовується гібридний утеплювач PrimaLoft, капюшон і торс ізольовані утеплювачем щільністю 200 г / м², рукава і пахви куртки - 170 г / м². Додатковий шар утеплювача щільністю в 40 г / м² використовується на основних кишенях.

Крій куртки Spitfire One передбачає регульований штормовий капюшон з високим коміром і невеликим регульованим козирком, центральна блискавка на двосторонньому бігунку YKK Vislon, подовжені рукава з регулюваннями обсягу манжет, а також дві пари зовнішніх кишень на блискавці, які розташовані з урахуванням використання різних рюкзаків і страхувальних підвісних систем.

Характеристики:
  • Матеріал: PERTEX® Endurance Mini Rip-stop;
  • Lukud: YKK VISLON®;
  • Вага: M 877 gr.
  • Схожі товари
    завантаження...