Маска для снорклінга M2068G S / M Pink

Маска для снорклінга M2068G S / M Pink
Маска для снорклінга M2068G S / M Pink

Товар закінчився

Код товару: 5256
Виробник: КНР

Опис:

Маска повнолицев для плавання виготовлена по інноваційній системі.

Інноваційність маски для плавання на все обличчя складається в її системі дихання "Easy Breath". Плаваючи в цій масці, ви можете дихати як ротом, так і носом. Це набагато комфортніше. Ви навіть можете розмовляти під водою. Система дихання "Easy Breath" складається з чотирьох клапанов- один в трубці, два в носовій частині і один знизу маски. Вдих і видих відбувається по різних каналах.

Пірнати в підводному масці комфортно завдяки системі "Dry Top". Для занурення просто зробіть вдих і пірнайте. Клапан-кулька в трубці при цьому перекриє доступ води всередину маски.

Якщо всередину маски (випадково !!!) потрапила вода, щоб її видалити підійміть голову над поверхнею води і вода через нижній клапан витече назовні.

Повнолицев маска для плавання не пітніє під водою. Це забезпечується інноваційною системою дихання "Easy Breath". На масці також є пристрій для кріплення камери GoPro. Пристрій лите в корпус маски, воно не знімне як в інших моделях, тому можна бути впевненим що зображення не загубиться.

Схожі товари
завантаження...