Маска гірськолижна Julbo Meteor

Маска гірськолижна Julbo Meteor
Маска гірськолижна Julbo Meteor

Товар закінчився

Код товару: 3298
Виробник: Julbo

Опис:

Маска гірськолижна Julbo Meteor - це чудовий варіант маски, який розроблений всесвітньо відомим виробником спеціально для використання спортсменами старшого віку. Оригінальна комбінація кольорів і широкий колірний спектр допоможуть доповнити образ спортсмена і виділити його серед опонентів. Дизайнери зробили все можливе, щоб врахувати в концепції гірськолижної маски Julbo Meteor всі вимоги сучасного гірськолижника.

Гірськолижна маска Julbo Meteor має подвійний лінзою, яка здатна забезпечити чудову видимість протягом усього часу перебування на лижах. Діапазон рівнів пропускання світла варіюється від 2 до 4, а це значить, що ви зможете купити маску гірськолижну Julbo Meteor для використання в будь-яку погоду. Специфічна форма лінз дозволяє використовувати її з шоломом будь-якої форми. Dual Soft Foam (подвійний поролон) здатний забезпечити зручну посадку маски на обличчі, а додатковий ремінець забезпечити надійну фіксацію.

Завдяки оправі великого розміру, вдалося домогтися чудової панорами, що не тільки дозволить милуватися красою місцевості, а й більш чітко бачити всі перешкоди на шляху. XL розмір гарантує, що шолом буде відмінно триматися на голові будь-якої форми і розміру. Лінза NXT Zebra автоматично змінює тон в залежності від умов, при яких вам необхідно буде проводити спуск.

Особливості гірськолижної маски Julbo Meteor

  • чудова вентиляційна система;
  • лінза не пітніє при будь-якій погоді;
  • анатомічна рама забезпечує хорошу оглядовість і універсальність за формою і розміром голови;
  • маска оснащена подвійним поролоном Dual Soft Foam;
  • силіконовий ремінець для комфортного використання;
  • можна використовувати разом із шоломом;
  • володіє зручною кліпсою для фіксації;
  • розмір XL, що робить маску універсальної.

Маска гірськолижна Julbo Meteor на вигідних умовах!

Хочете вигідно купити маску гірськолижну Julbo Meteor, але не знаєте куди звернутися? Інтернет-магазин «Обійди Світ» пропонує всім бажаючим купити маску на вигідних умовах. У нашому асортименті широкий вибір масок на будь-який смак і гаманець, а кваліфіковані менеджери в свою чергу будуть супроводжувати процес покупки абсолютно на всіх етапах. Вам потрібно зв'язатися з нами будь-яким зручним для вас способом або оформити покупку на нашому сайті.

Схожі товари
завантаження...