Ніж Victorinox Signature Lite 0.6226.T

Ніж Victorinox Signature Lite 0.6226.T
Ніж Victorinox Signature Lite 0.6226.TНіж Victorinox Signature Lite 0.6226.TНіж Victorinox Signature Lite 0.6226.T

Товар закінчився

Код товару: 4659
Виробник: Victorinox

Опис:

Ніж Victorinox Signature Lite 0.6226.T

Victorinox є не тільки передовим виробником висококласних складних ножів і мультитулов, а й виробляє чудові вироби для роботи в саду і кухонне приладдя, які не знають рівних ні за якістю ні за стилем оформлення. Світове визнання компанія отримала не дарма, враховуючи старання і новітні впровадження швейцарського бренду вироби від їх виробництва дійсно варті уваги кожного, хто цінує якісні та надійні вироби. Наймініатюрніша серія з усіх ножів Вікторінокс поповнюється новинками і «нестандартними» оформленнями. Однією з таких новинок є складаний ніж LED Victorinox Signature Lite.

Представлена модель має самими мінімальними розмірами серед всієї колекції Вікторінокс - 58мм, володіючи при цьому корисними функціями, які стануть в нагоді кожному. Представлений мультитул ідеально підійде для тих, хто не любить аксесуари великих розмірів. Цей кишеньковий помічник включає в себе не тільки стандартний список функцій для Вікторінокс Класик, але і такі елементи як кулькова ручка і лід ліхтарик.

Мале лезо для різних дрібних робіт, надійна пилка для нігтів з малою плоскою викруткою в 2,5мм, а так само міцні ножиці з заточкою від виробника, які ніколи вас не підведуть, і будуть надійно служити в будь-якій ситуації.

Всі інструменти ножів Вікторінокс виконані з особливою марки стали. Напевно, завдяки використанню цієї самої стали компанія без побоювань дає довічну гарантію на свої ножі. Крім своєї надійності дана нержавіюча сталь має високу міцність, вона не піддається корозії, ви можете не остерігатися попадання дрібних бризок на поверхню інструментів. Це справді унікальні надійні аксесуари, якими варто поповнювати список своїх щоденних атрибутів.

Крім вище перерахованих пилочки і ножиць, за допомогою яких ви легко зможете окультурити свій манікюр, є пластикова зубочистка, яка так само не завадить і виручить на всі випадки життя. Вона поставляється в коробці разом з ножем, на відміну від моделей, які ховають даний інструмент в накладці.

Не раз доводиться мати потребу в джерелі хоча б невеликого променя світла, а тим більше, якщо сів телефон і кишенькового ліхтаря не виявилося в кишені - модель LED Victorinox Signature Lite виявиться справжнім рятівником. Невеликий промінчик світла стане справжньою «паличкою-виручалочкою» в темну пору доби.

Необхідність записати щось в блокноті так само буде повністю задоволена за допомогою даної моделі. Кулькова ручка дуже чітко ховається в привабливий корпус, а щоб її дістати досить натиснути на невеликий клапан. Понад зручна конструкція.

Набір інструментів:
- лезо
- пилка для нігтів
- з плоскою викруткою 2,5мм
- ножиці
- кулькова ручка
- ліхтарик
- кільце для підвісу

Характеристики:
Розміри: 58.5x18x9 мм
Вага: 22 гр
Колір червоний
Упаковка: картонна коробка
Виробництво: Швейцарія
Схожі товари
завантаження...