Шкарпетки трекінгові Lasting DCA

Шкарпетки трекінгові Lasting DCA
Шкарпетки трекінгові Lasting DCAШкарпетки трекінгові Lasting DCAШкарпетки трекінгові Lasting DCA

Товар закінчився

Код товару: 4044
Виробник: Lasting

Опис:

Шкарпетки трекінгові Lasting DCA

Трекінгові термошкарпетки Lasting DCA розроблені спеціально для трекінгових та туристичної шкарпетки навесні або влітку, або для використання цілий рік. Це легкі, тонкі шкарпетки, виготовлені з матеріалів, придатних для використання в теплу погоду, із застосуванням технологій Transfor і Aircond. Комбінація цих технологій сприяє природному процесу охолодження тіла при одночасному збереженні сухої шкіри. Носок повністю виконаний з еластичного волокна, що забезпечує відмінне прилягання до ноги і запобігає неприємному сповзанню. Області підошви, миска і п'яти піддаються великому навантаженню, посилені подвійним шаром матеріалу.

особливості:
- Одношарова кулірна в'язка
- Антибактеріальні
- Тонкий шив типу Россо
- Підходять для температури від 0 до +30 º С

Характеристики:
Склад: 70% Coolmax, 13% Polyamide, 10% Siltex, 7% Lycra

Coolmax - спеціальне волокно з поліестеру з чотирма повітряними капілярними каналами. Не вбирає воду і швидко відводить вологу від поверхні шкіри на зовнішню поверхню шкарпетки. Відмінна здатність матеріалу виводити вологу і не намокати, при цьому забезпечує високі терморегуляційні властивості.

Siltex - штучне волокно, що володіє надзвичайно низькою здатністю вбирати вологу. Разом з тим, завдяки виключно гладкій поверхні, волокна забезпечують за рахунок капілярного ефекту максимально швидкий і ефективний відвід виділеної організмом вологи від тіла. Ваша шкіра залишиться сухою навіть при підвищених фізичних навантаженнях. Волокно Siltex відрізняється низькою питомою теплопровідністю, що дозволяє підтримувати ідеальний тепловий режим ваших шкарпеток навіть в умовах низьких температур.

Lycra - надзвичайно еластичний матеріал, який забезпечує комфорт і виняткову посадку шкарпетки на нозі.

Aircond - система петельної в'язки, при якій формується велика кількість маленьких дренажних каналів в шкарпетці. Ця технологія забезпечує повітряну циркуляцію і видалення вологи, що виділяється шкірою.

Transfor - комбінована система в'язки, яка створює в шкарпетці полегшений трикотажний шар, а частини шкарпетки, що піддаються великому навантаженню, посилені другим шаром. Дана система використовується, перш за все, в шкарпетках, призначених для використання в теплу погоду. У поєднанні з відповідними матеріалами їх можна носити також в холодну погоду.
Схожі товари
завантаження...