Шкарпетки трекінгові Lasting WLS

Шкарпетки трекінгові Lasting WLS
Шкарпетки трекінгові Lasting WLS
Шкарпетки трекінгові Lasting WLS
Шкарпетки трекінгові Lasting WLS

Товар закінчився

Код товару: 3653
Виробник: Lasting

Опис:

Вовняні шкарпетки для активного відпочинку. Вовняна волокно, придатне для виготовлення шкарпеток завдяки здатності транспортування поту, всмоктуючої здатності, теплоізоляції, стійкості до механічних впливів, еластичності та екологічної нешкідливості. Відмінні термоізоляційні властивості можна використовувати під час трекінгу в зимовий період. У літній період Ви обов'язково оціните здатність волокна вбирати вологу до 30% об'ємної ваги, залишаючись при цьому сухим на дотик, це означає, що навіть в мокрих шкарпетках ноги залишаються теплими.

Особливості:
  • циркуляція повітря і вологовідведення
  • в'язка "сітка" для покращення вентиляції
  • тонкий шов типу Россо
  • підходять для температури 0 +30 º С
  • Матеріали: 70% Merino wool 10% Siltex 15% Polyamide 5% Lycra
    Розміри: S (34-37), M (38-41), L (42-45), XL (46-49)

    Матеріали та технології:
    Siltex - штучне волокно, що має надзвичайно низьку здатність вбирати вологу. Разом з тим, завдяки виключно гладкій поверхні, волокна забезпечують за рахунок капілярного ефекту максимально швидкий і ефективний відвід виділеної організмом вологи від тіла. Ваша шкіра залишиться сухою навіть при підвищених фізичних навантаженнях. Волокно Siltex відрізняється низькою питомою теплопровідністю, що дозволяє підтримувати ідеальний тепловий режим ваших шкарпеток навіть в умовах низьких температур.
    Merino Wool - високоякісна тонка пряжа з шерсті австралійських овець-мериносів забезпечує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не подразнює шкіру.
    Lycra - надзвичайно еластичний матеріал, який забезпечує комфорт і виняткову посадку шкарпетки на нозі.
  • Схожі товари
    завантаження...