Шкарпетки трекінгові Lasting WSM

Шкарпетки трекінгові Lasting WSM
Шкарпетки трекінгові Lasting WSM
Шкарпетки трекінгові Lasting WSM

Товар закінчився

Код товару: 2024
Виробник: Lasting

Опис:

Шкарпетки трекінгові Lasting WSM

Розроблено спеціально для активного відпочинку. Вовняна волокно, придатне для виготовлення шкарпеток завдяки здатності виводити піт, вбираючими здібностями, теплоізоляції, стійкості до механічних впливів, еластичності та екологічної нешкідливості. Чудові теплоізоляційні властивості можна використовувати при трекінг в зимовий період. У літній період ви обов'язково оціните здатність волокна вбирати вологу до 30% об'ємної ваги, залишаючись при цьому сухим на дотик, це означає, що навіть в мокрих шкарпетках ноги залишаються теплими.

особливості:
- Двошарова махрова в'язка
- Захисна зона
- Еластичний бандаж
- Еластична кромка
- Тонкий шов типу Россо
- Підходять для температури -20 +10 º С
- Антибактеріальні

матеріали:
85% Merino Wool
10% Siltex
5% Lycra

Siltex - штучне волокно, що володіє надзвичайно низькою здатністю вбирати вологу. Разом з тим, завдяки виключно гладкій поверхні, волокна забезпечують за рахунок капілярного ефекту максимально швидкий і ефективний відвід виділеної організмом вологи від тіла. Ваша шкіра залишиться сухою навіть при підвищених фізичних навантаженнях. Волокно Siltex відрізняється низькою питомою теплопровідністю, що дозволяє підтримувати ідеальний тепловий режим ваших шкарпеток навіть в умовах низьких температур.

Merino Wool - високоякісна тонка пряжа з шерсті австралійських овець-мериносів гарантує відмінні теплові характеристики, суху шкіру і контроль над вологою. Крім того, ця пряжа швидко вбирає вологу і не подразнює шкіру.

Lycra - надзвичайно еластичний матеріал, який забезпечує комфорт і виняткову посадку шкарпетки на нозі.
Схожі товари
завантаження...