Спусковий пристрій Крок "Решітка" 4 валика

Спусковий пристрій Крок
Спусковий пристрій Крок "Решітка" 4 валика

Товар закінчився

Код товару: 1913
Виробник: Крок

Опис:

Спусковий пристрій "Решітка 4" призначено для спуску по одинарній або подвійній мотузці.
Використовується з мотузками практично будь-яких діаметрів. Не крутить мотузку. При необхідності для спуску можливо використовувати сталевий трос.
Являє собою "драбинку" з U-подібної скоби з чотирма "сходинками-перекладинами". Скоба виготовляється з гнутого високоміцного сталевого прута діаметром поперечного перерізу 8 мм. Поперечини - чотири сталевих циліндра діаметром 20 мм.
Поперечини рухаються уздовж скоби, а дві можуть відкидатися в сторону для заправки мотузки у пристрій. При цьому кількість задіяних при спуску перекладин може варіюватися від трьох до чотирьох!
Принцип роботи спускового пристрою Решітка заснований на використанні сили тертя, яка створюється при русі робочої мотузки навколо циліндричних перекладин спускового пристрою Решітка при здійсненні, власне, спуску. Чим більше задіяно перекладин при спуску, тим більше гальмування спуску завдяки силі тертя.
Міцність і експлуатаційні характеристики відповідають вимогам стандарту ДСТУ EN 341: 2006 «Індивідуальні засоби захисту від падіння з висоти. Пристрої для спуску ».
Спусковий пристрій Решітка випробувано в НСЦ «Стандарт» г. Киев. Продукція має сертифікат УкрСЕПРО.

Характеристики:
  • Максимальне навантаження: 1500 кг
  • Матеріал: сталь
  • Покриття: порошкова фарба
  • Розмір, мм: 70 * 240 * 20
  • Вага: 530 г
  • Схожі товари
    завантаження...