Трубка O.MER. Zoom clear silicone

Трубка O.MER. Zoom clear silicone
Трубка O.MER. Zoom clear silicone

Товар закінчився

Код товару: 3334
Виробник: O.ME.R

Опис:

Внутрішній діаметр трубки - 20мм.Трубка і загубник з гіпоалергенного силікону практично не видно під водою, так як їх ергономічна форма повторює контури особи.

Серія трубок Zoom була розроблена інженерами спеціально для підводного полювання і фрідайвінгу. Трубка і загубник з гіпоалергенного силікону практично не видно під водою, так як їх ергономічна форма повторює контури особи.

Внутрішній діаметр трубки - 20мм, такий діаметр оптимізує повітряний потік. Розмір кліпси (прикрепляющейся до ремінця маски) зведений до мінімуму, кліпса зручна у використанні.

Трубка Zoom Pro зроблена з TPU, дуже гнучкого пластику з високою механічною міцністю, використовуваного в основному для виготовлення деталей, які передбачають швидкий знос, і для всіх технічно важливих компонентів. Слухавка не пожовтіє від УФ променів.

Трубка має високу "поворотної" пружністю, що дозволяє дайверу складати трубку, коли вона не потрібна, і діставати, коли необхідна. Проте, трубка досить жорстка і не буде вібрувати під час спливання.

Колір - прозорий.
Схожі товари
завантаження...