Килимок Thermarest Z-Lite SOL

Килимок Thermarest Z-Lite SOL
Килимок Thermarest Z-Lite SOLКилимок Thermarest Z-Lite SOL

Товар закінчився

Код товару: 2805
Виробник: Thermarest

Опис:

Тherm-A-Rest® Z-Lite Sol ™ - оновлена версія самого легкого і компактного трьохсезонного каремата Z-Lite. Новий Z-Lite Sol тепліше на 20%!
Тепер до верхнього шару, що складається з м'якої поліетиленової піни, Добре алюмінієве покриття - для кращої теплоізоляції без шкоди вазі килимка. Нижній шар, з більш щільної піни для неперевершеної міцності, залишився без змін.

Завдяки закритопористому пеноматеріалу, не вимагає особливого догляду або особливої обережності в поводженні, а також не втрачає свої теплоізоляційні властивості в разі проколу.

Оригінальна конструкція туристичних килимків Therm-A-Rest® робить їх найтеплішими, м'якими і легкими на ринку. Килимок складається гармошкою. Форма яєчного лотка дозволяє складатися килимку самому в себе, зменшуючи транспортний обсяг, покращуючи теплоізоляцію і підвищуючи комфорт без збільшення ваги.

Therm-A-Rest® Z-Lite Sol ™ при розстелянні не зкручується, в складеному стані зручно використовувати як сідачку, надійна структура матеріалу може витримати роки жорсткої експлуатації. Може бути використаний в якості другого (додаткового) шару при низьких температурах. Є можливість підігнати форму або довжину під користувача методом обрізки.

Характеристики:
Призначення: туризм, альпінізм, скелелазіння, кемпінг, велосипед
R-Value: 2,6
Розмір: R - 51 * 183 см
в скрученому вигляді: 51 х 13 х 14 см
Вага: 410 г
Товщина: 2 см
Схожі товари
завантаження...