Підвіска на ремінь Victorinox шкіра

Підвіска на ремінь Victorinox шкіра
Підвіска на ремінь Victorinox шкіра

Товар закінчився

Код товару: 22559
Виробник: Victorinox

Опис:

Ключі є важливим елементом повсякденного рутини більшості людей. На жаль, вони можуть бути загублені, навіть якщо Ви використовуєте, як вам здавалося, вельми надійний брелок сумнівної якості.

Представляємо Вашій увазі оптимізований гаджет-брелок від всесвітньо відомої компанії зі світовим назвою Вікторінокс, який допоможе розкрити справжній потенціал міні-продуктів.

Ця маленька підвіска володіє неперевершеною компактністю і легкістю у використанні, що є дуже корисним. Кілька ключів для вашого повсякденного життя (робота, будинок, автомобіль, поштовий ящик і т. Д.) Може бути важко підтримувати в порядку і збереження. На щастя, є кілька продуктів на ринку, які можуть допомогти організувати важливі, але крихітні штучки і утримати їх в одному місці замість того, що б займатися пошуками в громіздкому рюкзаку, сумці або кишенях.

Представлений ремінець є новинкою, яка працює як довга версія кліпу. Це особливо зручно, якщо ви хочете прикріпити ключі до вашої сумці. Додана довжина і безпеку означає, що вам не доведеться довго шукати ключі, щоб відкрити двері і отримання брелка з нижньої частини сумки стає набагато простіше. Носіння ключів на ремінці на зап'ясті не так популярно серед хлопців, але може бути використано для зберігання на ньому інших гаджетів.

Шкіряна підвіска на ремінь Victorinox класичного чорного кольору є повним, унікальним набором інструментів для ваших ножів, мультитулов, ліхтарів-брелоків, інших аксесуарів і складається з металевого кріплення на пояс і карабіна. Знімається і одягається на ремінь буквально одним рухом. На лицьовій стороні розташований логотип Victorinox.

Через усі окремих компонентів, що беруть участь в оптимізації вашої повсякденності, може знадобитися багато місця. Важко збалансувати і не захаращувати особистий простір занадто важкими аксесуарами, по-цьому Вам варто звернути увагу саме на підвіску Victorinox.

Основні параметри і характеристики:

Бренд: Victorinox
Габаритні розміри: 70мм
Вага: 16г
Колір чорний
Матеріал шкіра
Комплектація:
підвіска на ремінь Victorinox карабін + кільце (7см) шкіряна, чорна
Схожі товари
завантаження...