Sourse WIDEPAC LP 2.0L Hydration System

Sourse WIDEPAC LP 2.0L Hydration System
Sourse WIDEPAC LP 2.0L Hydration SystemSourse WIDEPAC LP 2.0L Hydration System

Товар закінчився

Код товару: 2815
Виробник: Source

Опис:

Source Widepac ™ 3L - питна система, об'ємом 3 літри від знаменитої компанії Source (Ізраїль). Модельний ряд питних систем Widepack Hydration System - це одні з найбільш технологічних питних систем. Завдяки інноваційним технологіям та винятковому дизайну гідратор Source є не тільки зразком якості і надійності, але одним з лідерів серед подібних товарів. Основний резервуар Source Widepac ™ 2L виконаний на основі технології WidepacTM Tech - це зручна, повітронепроникна система закриття резервуара, з ковзаючою вставкою, яка легко відкривається, закривається, наповнюється і миється. У такий резервуар зручно заливати не тільки воду, а й засипати розчинні компоненти напоїв. Наявність спеціальної системи Quick Connect дозволяє швидко і легко, і, головне, без втрати рідини від'єднати і приєднати трубку з загубником.

Еластична питна трубка виконана з міцного пластику. Вона дуже міцна і гнучка, виконана за технологією Glass-Like Film Technology і оброблена спеціальним антибактеріальним покриттям. Загубник з силікону має спеціальний ковпачок, який служить надійним захистом для загубника.

Спеціальна технологія Taste Free System дозволить зберегти природний смак напою, без присмаку пластика. А технологія Grunge-Guard System запобігає утворенню та росту бактерій на резервуарі і трубці гідратора.

Питна система Source Widepac ™ 3L ідеально підійде для трекінгу, мультиспортивних змагань, нескладних походів і сходжень.
Схожі товари
завантаження...