Шкарпетки трекінгові Lasting XOL

Шкарпетки трекінгові Lasting XOL
Шкарпетки трекінгові Lasting XOL
Шкарпетки трекінгові Lasting XOL

Товар закінчився

Код товару: 3703
Виробник: Lasting

Опис:

Шкарпетки трекінгові Lasting XOL
Це легкі, тонкі шкарпетки, виготовлені з матеріалів, придатних для використання в теплу погоду, із застосуванням технологій Transfor і Aircond. Комбінація цих технологій сприяє природному процесу охолодження тіла при одночасному збереженні сухої шкіри. Носок повністю виконаний з еластичного волокна, що забезпечує відмінне прилягання до ноги і запобігає неприємному сповзанню. Області підошви, носка і п'яти піддаються великому навантаженню, тому вони посилені подвійним шаром матеріалу.

Особливості:
  • Одношарова кулірна в'язка;
  • Двошарова кулірна в'язка;
  • Тонкий шов типу Россо.

    Матеріали:
  • 70% Coolmax;
  • 13% Polyamide;
  • 10% X-Static;
  • 7% Lycra.

    X-Static - поліамідне волокно, покрите шаром чистого срібла. Це - антимікробний захист постійної дії. Іншою унікальною властивістю матеріалу X-Static є його здатність поглинати статичні електричні заряди.

    Coolmax - спеціальне волокно з поліестеру з чотирма повітряними капілярними каналами. Не вбирає воду і швидко відводить вологу від поверхні шкіри на зовнішню поверхню шкарпетки. Відмінна здатність матеріалу виводити вологу і не намокати, при цьому забезпечує високі терморегуляційні властивості.

    Lycra - надзвичайно еластичний матеріал, який забезпечує комфорт і виняткову посадку шкарпетки на нозі.

    Aircond - система петельної в'язки, при якій формується велика кількість маленьких дренажних каналів в шкарпетці. Ця технологія забезпечує повітряну циркуляцію і видалення вологи, що виділяється шкірою.

    Transfor - комбінована система в'язки, яка створює в шкарпетці полегшений трикотажний шар, а частини шкарпетки, що піддаються великому навантаженню, посилені другим шаром. Дана система використовується, перш за все, в шкарпетках, призначених для використання в теплу погоду. У поєднанні з відповідними матеріалами їх можна носити також в холодну погоду.
  • Схожі товари
    завантаження...