Шкарпетки Bridgedale HIKE LW Merino Comfort

Шкарпетки Bridgedale HIKE LW Merino Comfort
Шкарпетки Bridgedale HIKE LW Merino Comfort
Шкарпетки Bridgedale HIKE LW Merino Comfort

Товар закінчився

Код товару: 4345
Стать: Чоловіки
Виробник: Bridgedale

Опис:

Шкарпетки Bridgedale Hike LightWeight Boot (MC)

MERINO COMFORT

Неважливо, подорожуєте ви по світу або гуляєте по кварталу, шкарпетки з серії HIKE підходять для будь-якого типу пригод, що забезпечують комфорт і довговічність милю за милею.

Технологія Fusion відрізняється різноманітністю ваги і довжини, від строкатих до однотонних спокійних кольорів. Вона забезпечує збалансовану ізоляцію, ідеальну посадку і контроль вологості, забезпечуючи високий рівень комфорту і довговічності, дозволяючи вам перевершити найвимогливіші маршрути і неспішні прогулянки.

Легкий, сітчастий вентильований носок для походів в літній день, Hike Lightweight Comfort забезпечує захист протягом всього дня і комфорт, який зберігає ваші ноги прохолодними і сухими. Технологія Merino Comfort Fusion створює м'який, швидковисихаючий, міцний носок, а супер еластична ребриста манжета забезпечує щільну посадку на нозі і більш вільну посадку навколо ікри, дозволяючи надягати або опускати манжету ...

Система зональних вставок забезпечує додаткову підтримку, в той час як відкрита сітчаста структура сприяє збільшенню перенесення вологи. Плоским шов зводить до мінімуму обсяг, який може викликати роздратування в області миска. Носок надійно утримується на місці за допомогою еластичної арки і 3D-образної п'яти. Побудований на структурі Lycra® і встановлений нашим процесом Thermo Fit, носок повертається до своєї первісної форми і розміру після кожного прання.

склад:
19% Merino Wool
53% Coolmax® / polyester
27% Nylon / polyamide
1% LYCRA® / elastane

Технологія WoolFusion ™
Натуральні волокна шерсті обгорнуті волокнами влагоотводящие матеріалу (Endurofil ™). Ніяких добавок в шерсть.
Завдяки цій технології шкарпетки добре відводять вологу (за рахунок синтетики) і гріють (за рахунок вовни). При цьому шерсть, захищена синтетичним волокном, значно міцніше, менше насичується вологу, в повній мірі зберігає свої теплові і гіпоалергенні властивості.

Coolmax®
Унікальна 4-х канальна структура волокна відводить вологу від шкіри і виводить її крізь тканину назовні (на зовнішню поверхню тканини), звідки вона може випаруватися або вбратися в наступний шар

Lycra®
Завдяки дивовижним здібностям лайкри розтягуватися і відновлювати вихідну форму, носок набагато краще сидить на нозі.

Nylon
Нейлон являє собою дуже міцне волокно, що володіє підвищеною стійкістю до стирання. У світі волокон нейлон вважається міцним матеріалом і використовується в конструкції наших шкарпеток для додання їм більшої довговічності.
завантаження...