Товар закінчився

Код товару: 5510
Виробник: Ocean Reef

Опис:

Маска Ocean Reef ARIA FFM S / M Blue

Маска Ocean Reef ARIA FFM M / L Black

Маска для підводного плавання, з якої Ви зможете легко пірнати і насолоджуватися підводними пейзажами, навіть не володіючи досвідом в сноркелінгом. Маска дозволяє дихати під водою також легко як і на суші! Маска Aria випускається з різними розмірами обтюратора, таким чином її можна підібрати дорослому чоловікові, жінці і навіть дитині! За допомогою спеціального тримача можна приєднати до маски екшен камеру Go Pro і знімати чудові ролики про підводні мешканців!

Особливості маски Ocean Reef Aria Full Face

Маска створена компанією Ocean Reef (Італія) яка спеціалізується на виробництві професійних повнолицев масок для дайвінгу та систем підводного зв'язку.
Оригінальна форма обтюратора маски покриває всю поверхню обличчя і дозволяє дихати природно, використовуючи рот і ніс!
Ваше дихання, як наприклад функція обдування стекол в автомобілі, буде повністю вирішувати проблему з запотівання маски, а завдяки великому панорамному склу, виготовленому з міцного полікарбонату, Вам відкриється не бачений за своєю красою краєвид тропічних морів і океанів!
У маску вбудована високотехнологічна трубка для дихання через воду. Трубка з міцного полікарбонату легко від'єднується від маски для зберігання та безпечного транспортування.
Всередині трубки розташований поплавковий клапан, який закриває трубку в тому випадку якщо Ви поринаєте нижче вотер-лінії.
Обтюратор маски виготовлений з м'якого хірургічного силікону з широкою ущільнювальної кромкою. Маска забезпечена зручними ремінцями для надійного прилягання до обличчя.

Увага !

Маска не підходить для дайвінгу та фрідайвінга. Не рекомендується для використання людьми страждаючими астмою і людьми з іншими порушеннями дихання. Також не рекомендується для дітей у віці до трьох років!
Схожі товари
завантаження...