Система для приготування їжі Fire-Maple FMS X-1

Система для приготування їжі Fire-Maple FMS X-1
Система для приготування їжі Fire-Maple FMS X-1Система для приготування їжі Fire-Maple FMS X-1Система для приготування їжі Fire-Maple FMS X-1Система для приготування їжі Fire-Maple FMS X-1

Товар закінчився

Код товару: 23854
Виробник: Fire-Maple

Опис:

Високоефективна система дозволяє збільшити продуктивність приготування їжі на 30%. Економія газу - споживає менше палива. Проварений стикувальний шов на казанку повністю усуває викид шкідливих металів в процесі приготування. Захист від вітру - спеціальний дизайн дозволяє захистити полум'я від вітру без застосування вітрозахисного екрану. Портативність - дизайн поєднує в собі казанок і пальник, при бажанні пальник можна помістити в казанок, додавши туди ще і змінний газовий картридж разом з мискою. Основа пальника виконана з ABS-матеріалу (ударостійка технічна термопластична смола). У комплект входить система п'єзоелектричного запалювання, система легко розбирається і запалювання при необхідності можна замінити. Газова комбінована система приготування їжі FMS-X1 забезпечена ніпелем, особливою системою запобігання втрати палива при багаторазовому приєднанні і від'єднанні змінного балона. Що дозволяє в рази знизити витрату життєво необхідного палива в подорожі. Ця модель відмінно підходить для використання з різьбовими змінними картриджами будь-яких типів. Можливе підключення до цангових балонів за допомогою адаптера FMS-701. Поставляється в індивідуальному сітчастому мішечку для зручного зберігання і транспортування системи. В цілому, компактний дизайн, стійкість, надійність і довговічність.
Система приготування їжі FMS-X1 поєднує високу енергоефективність, компактність і лаконічний дизайн. Це оптимальний вибір для екстремальних походів.
Всі наші пальники пройшли жорсткі випробування і відповідають міжнародним стандартам ISO 9001:2000

Характеристики:
  • Вага: 511 г
  • Потужність: 1500 Вт
  • П'єзопідпал: так
  • Розмір в складеному стані: Ø 128x173mm
  • Розмір в розкладеному стані: Ø 128x225mm
  • Схожі товари
    завантаження...