Карта Верховинський Вододiльний хребет, полонина Руна

Карта Верховинський Вододiльний хребет, полонина Руна
Карта Верховинський Вододiльний хребет, полонина РунаКарта Верховинський Вододiльний хребет, полонина Руна
Колір:
Розмір:
В наявності
45  грн
Оплата
  • Visa / MasterCard:
    На карту Приватбанку без комісії;
  • Готівка при отриманні:
    Самовивіз або кур’єрська доставка;
  • Накладна плата:
    При отриманні у відділенні транспортної компанії згідно її тарифів;
  • На розрахунковий рахунок ФОП.
Доставка (Безкоштовно від 1500грн)
  • Нова пошта;
  • Укрпошта;
  • Justin;
  • Кур’єр, м.Хмельницький.
Гарантія
На всі товари діє гарантія від виробника. Магазин забезпечує гарантійне обслуговування.
Код товару: 3195
Виробник: АССА

Опис:

Туристам відома аналогічна чеська карта під назвою "Ужанський національний природний парк" (чеське видання), але у виданні 2011 року в неї не увійшов дуже популярний серед туристів район - долина Руна (Рівна).

Райони на карті, які були охоплені перевіркою після 2011 року:
- Виходи на Верховинський Вододільний хребет з сіл Либохора, Верхнє Гусне (Гусяче), Біласовиця, Жденієво, Щербовець, Буковець, Перехресний (2014 року)
- Перехід з Верхньої Грабівниці до водоспаду Воеводин і під Полонину Руна (2012 рік)
- Виходи на Руну від водоспаду Воеводин, форелевого господарства і сіл Полянська Гута, Липовець, Лумшори, Люта (2014 року)
- Виходи на Остру Гору, Прелуки і полонину Руна від сіл Збин, Пашківців, Перехресних, Ростока, Люта (2012 і 2014 роки)
- Виходи на Лютянську Голицю і Малу Голицю (Куйлицю) від сіл Люта, Буківцьово і Лумшори (2012 і 2014 роки)

У 2012 році і липні 2014 чеськими волонтерами в даних районах були марковані нові маршрути, більшість з яких була нами перевірена і представлена ​​на карті. Маркування на даній території проводилося за сприяння лісових господарств Воловецького району без участі «Карпатських стежок» і ні на одному з представлених нових маршрутів в даних районах не бачили встановлених покажчиків. Чехи кажуть що планують продовжити роботи в жовтні, але «при наявності фінансування».

Просимо бути уважними на маршрутах ще й тому, що деякі з них марковані помилково або маркування просто закінчуються. Саме такими на даний момент є:

1.Сіній маршрут від села Збин до водоспаду Воеводин
Немає його початку і середньої частини - очевидно тому, що маршрут проводився прочищення лісниками просіками в обхід дачі відомого в Україні політика, але на цій просіці і закінчився. Для його продовження необхідна прочищення дуже зарослої дороги і з'єднання з лівою притокою потоку Прелучний. Якщо чехи його з'єднають, то ми повідомимо про це додатково.
Також не рекомендується йти по асфальтованій дорозі до цієї дачі, так як пройти по дорозі уздовж потоку Паражінській швидше за все не вдасться.

2. Зелений маршрут від села Жденієво в напрямку гори Пікуй
Судячи за даними організаторів маркування, від сідловини під висотою 681 м н.р.м., маршрут повинен йти вгору до з'єднання з синім маршрутом від села Щербовець на гору Пікуй (як показано на карті). Зате волонтерами помилково позначена вниз до автобусної зупинки в с. Щербовець і далі по дорозі до синього маршруту.
Реально маркований маршрут не показаний на карті - так як даний маркований спуск, на наш погляд, після його проходження, переконає вибагливого жденіевського туриста не ходити в гори маркованими шляхами, а користуватися виключно послугами досвідченого провідника. Ця інформація була надана відповідальним особам Воловецького району і сподіваємося що маршрут буде перемаркірований відповідно до попереднього задуму.
Схожі товари
завантаження...