Товар закінчився

Код товару: 4424
Виробник: Morakniv

Опис:

Ніж Morakniv Allround 746

Mora of Sweden - молода скандинавська компанія, що об'єднала дві фірми з багаторічною історією та великим досвідом у виробництві ножів. Завдяки цьому продукція компанії швидкими темпами зайняла свою нішу на ринку подібних товарів.

Ніж Morakniv Allround 746 відноситься до універсальних ножів нескладного типу. Ніж має клинок з прямою заточкою, виконаний у формі drop-point, відмінно себе зарекомендував на практиці, що дозволяє ножу однаково добре різати і колоти. Довжина леза трохи більше 100 мм або близько 45% від загальної довжини, що становить 225 мм. Товщина леза в обуху становить 2 мм, що властиво ножів даної серії.

Клинок виготовлений зі звичайної нержавіючої сталі, що дозволяє лезу добре тримати заточку. Традиційно для серії Allround, рукоятка ножа виготовлена з чорного прогумованого пластику, а вставка на межі руків'я і клинка в цій моделі синього кольору, що є її відмінною рисою. Пластик має текстуровану поверхню, що сприяє надійному хвату ножа в руці.

Як згадувалося в короткому описі, модель комплектується пластиковими піхвами, що мають петлю для кріплення на пояс, що полегшують процес транспортування.

Характеристики:
  • Лезо з нержавіючої сталі;
  • Руків'я з міцного чорного прогумованого пластику з вставкою синього кольору;
  • Довжина ножа - 225 мм, довжина клинка - 102 мм;
  • Вага - 129 грам.
  • Схожі товари
    завантаження...