Товар закінчився

Код товару: 4407
Виробник: Morakniv

Опис:

Ніж Morakniv Companion

Продукція від шведської марки Mora of Sweden широко відома у всьому світі завдяки високій якості і відмінним характеристикам. Варто відзначити, що компанія з'явилася на ринку в 2005 році в результаті злиття двох фірм-виробників ножів, кожна з яких мала багаторічну історію.

Характеристики представленої моделі виправдовують назву серії, адже в перекладі з англійської companion - супутник, партнер, товариш. І справді, ніж стане вам відмінним помічником в будь-яких умовах, де б ви не знаходилися. Загальна довжина ножа складає 218 мм, а на клинок з прямою заточкою, при цьому, доводиться майже 47% від неї. Для клинка цієї серії властива форма drop-point, що дозволяє ножу однаково добре, як різати, так і колоти.

Для виготовлення леза використана нержавіюча сталь з твердістю в межах 56-58 одиниць за шкалою Роквелла, що говорить про міцність і властивості довгий час зберігати заточку.

Ніж добре збалансований і відмінно лежить в руці, завдяки ергономічному руків'ю, виготовленому з прогумованого пластика. Трошки вигнута форма руків'я, а також насічки і напис Morakniv на її поверхні, дозволяють надійно утримувати ніж в руці. Ніж укомплектований пластиковими піхвами з кліпсою для кріплення на поясі.

Характеристики:
  • Клинок з нержавіючої сталі з твердістю 56-58 HRC;
  • Ергономічне руків'я з прогумованого пластику;
  • Лезо форми drop-point;
  • Довжина ножа - 218 мм, довжина леза - 103 мм;
  • Вага - 116 грам.
  • Схожі товари
    завантаження...