Товар закінчився

Код товару: 2769
Виробник: O.ME.R

Опис:

Ніж OMER Laser має виготовлений з нержавіючої сталі марки AISI 304 вороноване клинок стілетного типу довжиною 9 см. Така довжина клинка дозволяє, не збільшуючи габаритів ножа абсолютно надійно вражати і паралізувати найбільші трофеї.

Наявна на одній стороні клинка серейторним заточка уможливлює в разі потреби буквально за один рух перерізати мережу, мотузку або лин зачеплення за які під час нирка або спливання може загрожувати життю мисливця.

Особливістю цього ножа є гранично компактний дизайн рукояті і піхов. Очевидно, що ніж OMER Laser є найтоншим серед всіх представлених на ринку ножів мають досить довгий і функціональний клинок стілетного типу. Такий дизайн ножа, по-перше, знижує опір води, яке доводиться долати мисливцеві під час нирків, а по-друге, компактність ножа значно знижує ймовірність зачепитися за згадувані вже фрагменти мереж або свій же лин і потрапити в дуже неприємну ситуацію.

Спеціально розроблена для цієї моделі нова надійна система фіксації ножа абсолютно надійно фіксує ніж у піхвах і дозволяє мисливцеві швидко витягти його однією навіть одягненої в товсту рукавичку рукою. А це особливо важливо для мисливців більшу частину часу вимушених полювати в водоймах з холодною водою і поганою видимістю до того ж багатих обривками мереж і різних мотузок в місцях найбільш перспективних з точки зору пошуку трофейних екземплярів риби.
Схожі товари
завантаження...