Sourse WXP LP 2.0L Stopm Valva Black

Sourse WXP LP 2.0L Stopm Valva Black
Sourse WXP LP 2.0L Stopm Valva Black

Товар закінчився

Код товару: 3449
Виробник: Source

Опис:

Питна система Source ™ WXP ™ 2L Storm ™ Valve

Тактична питна система з серії WXP ™. Сумісна з абсолютною більшістю тактичних рюкзаків. Конструкція WXP ™ об'єднує відразу два рішення для відкриття питної системи: Widepac ™ і Clear Tech ™. Widepac ™ - рухома планка-слайдер, яка відкриває доступ до всього резервуару. Якщо потрібно помити, протерти або висушити резервуар для зберігання.
Clear Tech ™ - кришка з нарізним сполученням, яка зручно відкривається / закривається однією рукою. Різьбове з'єднання сумісне з багатьма фільтруючими системами. Діаметру отвору досить, щоб засипати в систему розчинні у воді порошки-концентрати або додавати лід, в жарку погоду.
Трубки тактичних питних систем закриті захисним чохлом, який не пропускає сонячні промені і перешкоджає розвитку синьо-зелених водоростей.

Система складається з трьох компонентів: резервуар, сполучна трубка і загубник. Вони об'єднані клапанами-коннекторами QMT ™. Клапани дозволяють використовувати частини системи окремо. Наприклад, заповнений резервуар окремо встановлюється і закріплюється в рюкзаку. Трубка пропускається через клапан або спеціальний отвір в рюкзаку або чохол бронежилета. Потім встібається в резервуар і система готова до використання.
Для наповнення системи без діставання з рюкзака використовується адаптер UTA (продається окремо або в спеціальному комплекті). Схема наповнення: від'єднується загубник, на його місця встановлюється адаптер з пляшкою і через трубку заповнюється резервуар всередині рюкзака.
Схожі товари
завантаження...