Рушниця O.MER. Cayman G.I. 60 арбалет

Рушниця O.MER. Cayman G.I. 60 арбалет
Рушниця O.MER. Cayman G.I. 60 арбалетРушниця O.MER. Cayman G.I. 60 арбалетРушниця O.MER. Cayman G.I. 60 арбалетРушниця O.MER. Cayman G.I. 60 арбалет

Товар закінчився

Код товару: 3326
Виробник: O.ME.R

Опис:

Особливістю рушниці OMER Cayman GI, 60 см є 16 мм тяги Top Energy, а також інтегрована напрямна гарпуна. Рушниця комплектується гарпуном-Гавайка 6,5 мм.

Рукоятка CAYMAN.
Ця нова рушнична рукоятка має просунутими ергономічними і механічними інноваційними характеристиками. У неї високочутливий спусковий механізм, який має підвищену стійкість до зусиллю, створюваному тягами. Коли ви берете рукоятку, ваша рука виявляється дуже близько до стовбура, що значно полегшує прицілювання і збільшує амортизацію віддачі. Механізм утримання лина розташований збоку і виготовлений з нержавіючої сталі. Крім того, він може бути оснащений котушкою. Запобіжник також розташований збоку. Тримач котушки дуже тонкий, тому проміжок між котушкою і стволом дуже маленький. Рукоятка CAYMAN може бути оснащена двома упорами для грудей різного розміру і двома ергономічними ручками під праву і ліву руку.

СТОВБУР CAYMAN.
Стандартний стовбур CAYMAN діаметром 28 мм виготовляється з анодованого, антикорозійного алюмінію, що пройшов високотемпературну обробку. Він оснащений інтегрованою направляючої гарпуна. Корпус його холоднокатаний, виготовлений методом екструзії. Бочкоподібна геометрія корпусу сприяє підвищенню опору на вигин на 20% в порівнянні зі звичайним циліндричним профілем.
Схожі товари
завантаження...