Рушниця O.MER. Cayman SPORT 75 арбалет

Рушниця O.MER. Cayman SPORT 75 арбалет
Рушниця O.MER. Cayman SPORT 75 арбалетРушниця O.MER. Cayman SPORT 75 арбалетРушниця O.MER. Cayman SPORT 75 арбалетРушниця O.MER. Cayman SPORT 75 арбалетРушниця O.MER. Cayman SPORT 75 арбалет

Товар закінчився

Код товару: 3329
Виробник: O.ME.R

Опис:

Арбалет для підводного полювання Omer Cayman Sport 75 см - класична рушниця для підводного полювання. Відрізняється насамперед хорошим співвідношенням ціни та якості. Основою є циліндричний алюмінієвий барель без направляючої, діаметром 28 мм. Надульник дозволяє використовувати традиційні латексні тяги, з можливістю застосування додаткової кільцевої тяги. Продумана до дрібниць анатомічна оригінальна рукоятка «Cayman», яка має просунутими ергономічними і механічними властивостями. У неї дуже м'який і чутливий спусковий механізм.

Комплектується двома ручками, які спеціально розраховані під праву або ліву руку. Так само форма рукоятки розрахована так, що при утриманні арбалета ваша рука знаходиться максимально близько до стовбура, що значно полегшує прицілювання і допомагає справлятися з віддачею. Механізм утримання лина, виготовлений з нержавіючої сталі, розташований збоку.

Є спеціальне посадкове місце для котушки. Місце для запобіжника продумано дуже точно і дозволяє оперування однією рукою. Упор для грудей йде в двох розмірах, що дозволяє індивідуально підібрати підходящий.

Поставляється з гарпуном 6.5 мм, і тягами Omer 16 мм.
Схожі товари
завантаження...