Товар закінчився

Код товару: 22337
Виробник: Україна

Опис:

Універсальний охолоджуючий спрей має миттєвий проникаючий ефект при розпилюванні. Завдяки зниженню запального процесу він дає свободу в рухах без болю і дискомфорту. А також сприяє більш швидкій реабілітації в випадку отримання міні травм м'яких тканин. Легко наноситься на шкіру і випаровується, ефективно охолоджуючи потрібну ділянку. Засіб місцевого застосування без лікувального ефекту. Має приємний і освіжаючий аромат ментолу.

Унікальний склад не містить озоноруйнівних компонентів і безпечний для атмосфери. За технологією OZONE FRIENDLY використовуються вуглеводневі суміші, пропан, бутан, не шкідливі для озонового шару і навколишнього середовища. Аерозолі виробляються без застосування в якості палива, так званих, фреонів.

Технології:
NEW TECHNOLOGY 360 °
Оновлена технологія дозволяє наносити спрей в будь-якому положенні (догори дном). Це забезпечує комфорт і зручність при використанні.

Наявність спеціального 360-градусного (подвійного) клапана дозволяє легко використовувати продукти там, де доступ обмежений або існує необхідність застосування балона під складними кутами нахилу.

Для обробки важкодоступних деталей або поверхонь необхідно змінити положення аерозольного балона під час розпилення або навіть розпорошувати з перевернутого балона.

NON BURN
Спеціальна технологія дозволяє наносити спрей на відкриту шкіру, мінімізуючи ризик отримати роздратування і алергічні реакції.

Евкаліптол і ментол, які містяться в складі, надають болезаспокійливу і антибактеріальну дію. Засіб швидко проникає в глибокі шари епідермісу і пом'якшує шкіру. До складу також входить кондиціонер на основі ефірних масел призначений для чутливої шкіри, яка схильна до подразнення, так як діючі речовини можуть викликати незначні шкірні реакції. Ми вирішили дати максимальний комфорт відчуттів і захистити власників ніжної шкіри від відчуття печіння. Завдяки цьому можна отримати максимум користі від охолодження, не ризикуючи отримати алергічну реакцію.

TARGET SPRAY
Розпилення стало більш точковим, що забезпечує максимально швидке і ефективне нанесення. Економія з новою технологією збільшилася до 25%.

Кнопка аерозолю має носик невеликої довжини і діаметру. Використовуючи даний актуатор, рідина під великим тиском пропілену проходить крізь вузький розпилювальний канал. А в момент розпилення засіб швидко концентрується в потрібній точці, а не створює хмари дрібних частинок. Активні компоненти не розсіюються, а потрапляють точно в ціль. В результаті ефективність використання збільшується, а витрати коштів зменшуються.

Застосування:
  • Тільки для зовнішнього застосування.
  • Працює в будь-якому положенні на 360 ° (догори дном).
  • Використовувати на непошкодженій шкірі.
  • Перед застосуванням струсіть балон 3-5 с.
  • Розпорошити на необхідній ділянці з відстані не менше 10 см плавними круговими рухами.
  • Не розпиляти на одну ділянку довше 5-ти секунд або після утворення на шкірі білого нальоту.
  • Під час використання спрею температура балона повинна бути не нижче +15 ° С.
  • Схожі товари
    завантаження...