Шкарпетки трекінгові Lasting TWW

Шкарпетки трекінгові Lasting TWW
Шкарпетки трекінгові Lasting TWW
Колір:
Розмір:
В наявності
425  грн
Оплата
  • Visa / MasterCard:
    На карту Приватбанку без комісії;
  • Готівка при отриманні:
    Самовивіз або кур’єрська доставка;
  • Накладна плата:
    При отриманні у відділенні транспортної компанії згідно її тарифів;
  • На розрахунковий рахунок ФОП.
Доставка (Безкоштовно від 1500грн)
  • Нова пошта;
  • Укрпошта;
  • Justin;
  • Кур’єр, м.Хмельницький.
Гарантія
На всі товари діє гарантія від виробника. Магазин забезпечує гарантійне обслуговування.
Код товару: 4042
Виробник: Lasting

Опис:

Шкарпетки трекінгові Lasting TWW

Трекінгові шкарпетки середньої щільності для цілорічного використання в туристичних походах. Виготовлені з комбінації сучасних синтетичних волокон. Матеріал - одношаровий, середньої щільності в'язання.

Волокна Borgolon в складі термоносков asting TWW сприяють підтримці нормального бактеріального балансу шкіри ніг. А Polycolon - це гідрофобний матеріал, який надзвичайно швидко висихає. Він дуже ефективно виводить назовні всю вологу, яку виділяє шкіра, створюючи відчуття постійної сухості. Це не тільки підвищує загальний рівень комфорту, але і допомагає уникнути утворення мозолів. Натирання і ударів протистоять і додатково ущільнені зони з плюшу на стопі і на гомілки. Також, посилення цих областей значно подовжує термін служби термоносков, підвищуючи рівень їх міцності.

Анатомічні зони. Шкарпетки розділені на анатомічні зони, спеціального плетіння - кожній ділянці стопи відповідає своя специфічна зона. Зони різної щільності і фактури враховують різні навантаження на різних ділянках стопи. В області стопи шкарпетки посилені двошарової плюшевої в'язкою, яка оберігає від натирання взуттям і збільшує міцність матеріалу. На підйомі і гомілки в'язка проста, що сприяє вільної циркуляції повітря і більш інтенсивному влагоотведенію. Також в цій області є еластичний бандаж, який сприяє комфорту під час ходьби.

особливості:
- анатомічна форма (універсальна для лівої і правої стоп)
- Зона з лайкри на підйомі стопи не дозволяє носку сповзати і збиратися «гармошкою».
- Плоский шов на шкарпетки не натирає пальці ніг, що дає додатковий комфорт.
- Ущільнення на шкарпетці і п'яті запобігають натирання і утворенню мозолів.
- Відмінна циркуляція повітря і влагоотвод

Характеристики:
Склад: Borgolon 65%, Siltex 30%, Лайкра 5%.

Borgolon мікроволкно з поліаміду, підтримує природне бактеріальне рівновага на шкірі ніг - виконує антисептичну роль і запобігає надмірне розмноження бактерій. Тому навіть до кінця активного дня, ваші шкарпетки не просочаться неприємним запахом, а ноги завжди будуть залишатися здоровими.
Polycolon schoeller

Polycolon - високоякісна поліпропіленова пряжа виробництва австрійської фірми Schoeller. Застосування матеріалу Polycolon дозволяє підтримувати оптимальні характеристики життєдіяльності організму і зберігати шкіру сухою незалежно від інтенсивності фізичного навантаження і потовиділення. Завдяки виключно гладкій поверхні, волокна забезпечують за рахунок капілярного ефекту максимально швидкий і ефективний відвід виділеної організмом вологи від тіла. Ваша шкіра залишиться сухою навіть при підвищених фізичних навантаженнях. Цей матеріал практично не намокає і швидко сохне.
Шкарпетки Lorpen (лайкра)

Lycra - надзвичайно еластичний матеріал, який забезпечує комфорт і виняткову посадку шкарпетки на нозі. Для кращого облягання носком стопи застосовується лайкра по всій довжині носка.
Схожі товари
завантаження...