Ласти Dorfin PL-451 регульовані

Ласти Dorfin PL-451 регульовані
Ласти Dorfin PL-451 регульовані
Ласти Dorfin PL-451 регульованіЛасти Dorfin PL-451 регульованіЛасти Dorfin PL-451 регульовані

Товар закінчився

Код товару: 4582
Виробник: Dorfin

Опис:

Ласти DORFIN з відкритою п'ятою і регульованим розміром - поєднують надійну конструкцію і ергономічний дизайн. Нова конструкція ласт включає широкий центральний канал і два менших для сильного тунельного ефекту. Це дозволяє домогтися високої ефективності і знижує навантаження на м'язи ніг.

Ласти з відкритою п'ятою ідеально підходять для занять дайвінгом, особливо - для підводного плавання проти течії. Також можуть використовуватися для фрідайвінга, снорклинга, підводного полювання, плавання в морі та інших водоймах.

У виготовленні ласт використано кілька матеріалів. Лопата є твердою і міцною, в той час як калоша - м'якша і еластична. Задня частина ласт для дайвінгу оснащена спеціальним п'ятковий ременем. Він виконує фіксуючу функцію і дозволяє регулювати ступінь фіксації. Калоша з відкритою п'ятою створена з урахуванням анатомічних особливостей стопи, що забезпечує додатковий комфорт у використанні ласт.

Особливість даної моделі ласт в тому, що вони дозволяють долати опір, створюване спорядженням аквалангістів, а також збільшують ефективність, швидкість і маневреність плавання під водою. Плавцеві або дайверу при цьому не доводиться витрачати надто багато енергії.


Схожі товари
завантаження...