Маска гірськолижна Julbo Orbiter

Маска гірськолижна Julbo Orbiter
Маска гірськолижна Julbo Orbiter
Маска гірськолижна Julbo Orbiter
Маска гірськолижна Julbo Orbiter

Товар закінчився

Код товару: 3299
Виробник: Julbo

Опис:

Маска гірськолижна Julbo Orbiter - це унікальна екіпірування для гірськолижників, яка володіє анатомічної оправою. Лінза Cameleon - це чудова лінза, яка здатна міняти ступінь захисту від 2 до 4 рівня; Zebra Light - від 1 до 3; Zebra - від 2 до 4, що робить цю маску актуальною для експлуатації абсолютно в будь-яких погодних умовах. Важливим є і те, що маска ідеально підходить абсолютно для будь-якого типу особи.

Сферична форма лінзи забезпечує досить великий кут огляду, що підвищує комфорт при спуску, а хороша вентиляція не дозволяє масці пітніти. Сама лінза зроблена з двошарового поліестеру, який на сьогоднішній день є найміцнішим матеріалом. Саме цей матеріал не тріскається, не б'ється і володіє гранично високу стійкість до ударних навантажень. Механічна міцність даного матеріалу прирівнюється до алюмінію.

Розроблялася маска гірськолижна Julbo Orbiter відомим виробником спеціально для спортсменів старшого віку. Найширший колірний спектр оправи і своєрідна комбінація кольорів допоможуть чудово доповнити сучасний образ абсолютно будь-якого спортсмена, що займається гірськолижними видами спорту. Унікальна форма лінз подбала про те, що маска відмінно поєднується з шоломом абсолютно будь-якої форми. Додатковий ремінець з кліпсою забезпечує надійну фіксацію, а подвійний поролон забезпечить зручну посадку маски.

Особливості гірськолижної маски Julbo Orbiter

  • анатомічна рама для більшого комфорту;
  • продумана система вентиляції;
  • лінза не пітніє навіть при тривалому катанні;
  • силіконовий ремінець довговічний;
  • маска сумісна з будь-яким шоломом;
  • встановлено подвійний поролон Dual Soft Foam;
  • для кращої фіксації є додатковий ремінець з кліпсою.

Маска гірськолижна Julbo Orbiter на унікальних умовах!

Хочете купити маску гірськолижну Julbo Orbiter, але при цьому не знаєте куди звернутися? Інтернет-магазин «Обійди Мир» - це те, що вам потрібно. У нас ви зможете вигідно купити будь-оснащення для занять зимовим спортом, при цьому в будь-який момент вам допоможуть наші кваліфіковані консультанти, не перший рік працюють в даній сфері. Все що вам потрібно зробити, просто вибрати товар і оформити замовлення, після чого з вами зв'яжеться наш фахівець, або просто зв'язатися з нами самостійно будь-яким зручним для вас способом.

Схожі товари
завантаження...