Окуляри Lynx Detroit UKR shiny yellow

Окуляри Lynx Detroit UKR shiny yellow
Окуляри Lynx Detroit UKR shiny yellowОкуляри Lynx Detroit UKR shiny yellow
Колір:
Розмір:
В наявності
1040  грн
Оплата
  • Visa / MasterCard:
    На карту Приватбанку без комісії;
  • Готівка при отриманні:
    Самовивіз або кур’єрська доставка;
  • Накладна плата:
    При отриманні у відділенні транспортної компанії згідно її тарифів;
  • На розрахунковий рахунок ФОП.
Доставка (Безкоштовно від 1500грн)
  • Нова пошта;
  • Укрпошта;
  • Justin;
  • Кур’єр, м.Хмельницький.
Гарантія
На всі товари діє гарантія від виробника. Магазин забезпечує гарантійне обслуговування.
Код товару: 4888
Виробник: Lynx

Опис:

Велосипедні окуляри зі змінними лінзами

оправа:
shiny black

Змінні лінзи:
Smoke with flash mirror cat. 3
Yellow cat. 1
Прозора лінза cat. 0

технології:

UV protection. Все окуляри LYNX володіють 100% захистом UVA, UVB і UVC 400 і відповідають європейському стандарту EN 1836: 2005 + A1: 2006. Лінзи не пропускають дуже шкідливий, високоенергетичне випромінювання, яке є однією з основних причин виникнення захворювань очей.

TR-90 - швейцарська технологія виробництва термопластика. TR90 має підвищену гнучкість, низька вага і відмінною міцністю, що робить його ідеальним матеріалом для оправи спортивних очок. Гнучкість дозволяє оправі бути не тільки комфортною, але і підвищує її міцність, так як матеріал з подібними властивостями краще поглинає удари і оправу важче зламати.

Optimal Fit. Окуляри Lynx розроблені з урахуванням вимог облягає посадки: еллипсовидний вигин оправи щільно і комфортно прилягає до Вашого особі, забезпечуючи чіткий і широкий огляд, а так само надає найкращий захист від випадкового потрапляння в очі сторонніх предметів.

Anti-slip System. М'які гумові вставки на переніссі і на кінцях дужок дозволять очками надійно триматися на голові.

Changeable Lens System. Система змінних лінз забезпечує користувачеві можливість легко змінити лінзи в залежності від погодних умов. Комплект складається з темних, жовтих і прозорих фільтрів.

Polycarbonate Lenses. Надміцні ударостійкі лінзи виробляються з полікарбонату - високоміцного і при цьому дуже легкого матеріалу, широко використовуваного в аерокосмічному виробництві і виготовленні куленепробивного скла. При попаданні стороннього предмета на великій швидкості лінза з полікарбонату не розіб'ється на осколки, які можуть пошкодити очі. Ще однією особливістю полікарбонату є стійкість до подряпин. Лінзи з полікарбонату виготовляють за допомогою спеціальної, оптично правильної форми, що дозволяє усунути спотворення і значно знизити втому очей.
Схожі товари
завантаження...