Засіб для прання Base Wash BaseCamp

Засіб для прання Base Wash BaseCamp
Засіб для прання Base Wash BaseCamp
Колір:
Розмір:
В наявності
260  грн
Оплата
  • Visa / MasterCard:
    На карту Приватбанку без комісії;
  • Готівка при отриманні:
    Самовивіз або кур’єрська доставка;
  • Накладна плата:
    При отриманні у відділенні транспортної компанії згідно її тарифів;
  • На розрахунковий рахунок ФОП.
Доставка (Безкоштовно від 1500грн)
  • Нова пошта;
  • Укрпошта;
  • Justin;
  • Кур’єр, м.Хмельницький.
Гарантія
На всі товари діє гарантія від виробника. Магазин забезпечує гарантійне обслуговування.
Код товару: 25849
Виробник: BaseCamp

Опис:

Base Wash – рідкий засіб для прання спортивного одягу і термобілизни з синтетичних матеріалів з антибактеріальним ефектом. Підходить для догляду за спортивними тканинами: лайкра, поліестер, фліс і багато інших. Відмінно справляється з видаленням забруднень будь-якої складності та прибирає запах поту.

Особливості:
мірний ковпачок
інструкція на упаковці

Спосіб застосування: перед застосуванням усуньте бруд, що глибоко в'ївся (дотримуйтесь інструкції на ярлику по догляду за виробом на бірці), не використовуйте кондиціонер для білизни при полосканні. Не застосовуйте для виробів з вовни та водонепроникних матеріалів.

Машинне прання: завантажте вироби у пральну машину; додайте один повний ковпачок засобу (30 мл) в дозатор; дотримуйтесь рекомендації по догляду на ярлику виробу. Віджимайте тільки на малих оборотах.

Ручне прання: опустіть речі у теплу воду, додайте один повний ковпачок засобу (30 мл); прополоскати речі 3 рази в теплій воді;
Берегтися від попадання у вічі. Якщо речовина потрапила у вічі, ретельно промити очі водою і проконсультуватися з лікарем. При ковтанні негайно звернутися до лікаря та показати йому етикетку чи упаковку.
Берегти у недоступному для дітей місці.

Характеристики:
Об'єм: 250 мл.
Склад: вода, аніонні ПАР<5%, неіоногенні ПАР<5-10%, гідроксид натрію, комплексоутворювач, кокосове мило, полімер, лимонна кислота, гліцерин, консервант, віддушка, біоцид.
Схожі товари
завантаження...