Ніж Victorinox Alpineer 0.8323

Ніж Victorinox Alpineer 0.8323
Ніж Victorinox Alpineer 0.8323

Товар закінчився

Код товару: 22530
Виробник: Victorinox

Опис:

Якщо Ви шукаєте для себе або на подарунок легкий, в сірку компактний, але функціональний ніж для подорожей і поїздок, зверніть Вашу увагу на модель мультитулов Alpineer від знаменитої швейцарської фірми Victorinox.

По-перше, це дуже легкий ніж, ви можете покласти його в кишеню, чи не обтяжуючи себе. Розміри ножа в складеному стані становлять 111x30.5x13мм, що відкриває великі можливості перед його власником.

Одна з причин малої ваги даної моделі - мінімальний набір лише тільки найнеобхідніших функцій.

Розмір леза ножа становить 111 мм. У ножі Victorinox Alpineer вдало реалізована запатентована блокировочная система Slip-joint, що перешкоджає мимовільному відкриттю. Механізм блокування простий у використанні, покритий поперечними насічками, розрахований на активацію одним пальцем, навіть якщо у вас вологі руки або надіті рукавички. У набір функцій так само входять: зручний штопор для винних пляшок, незамінні зубочистка і пінцет, і кільце для ключів або фіксації девайса на підвісах і ланцюжках.

Лезо ножа тонке і гостре, і, безумовно, справиться з щоденними завданнями: очищення овочів і фруктів, нарізка риби і м'яса. В умовах подорожей ніж допоможе з туристичними завданнями: перерізати канат або мотузку, настругати тріски. Високоякісна нержавіюча сталь леза легко піддається заточенню, після великих навантажень. В цьому Вам допоможуть фірмові точильні приналежності від Victorinox.

Ніж Victorinox Alpineer - оптимально рішення по співвідношенню якості і ціни. Їли Ви підбираєте зручний, легкий, якісний мультитул, не переобтяжений додатковими функціями, радимо звернути увагу на дану модель. Ніж Victorinox Alpineer прекрасно зарекомендував себе в польових умовах, в туристичних походах і в альпінізмі.

Характеристики:
Розмір в складеному стані: 111x30.5x13мм
Вага: 56г

Набір інструментів:
- ніж з фіксатором
- штопор
- пінцет
- зубочистка
- кільце для перенесення

Тип ножа: мультитул
Тип леза: drop-point
Тип замка: Slip-joint
Матеріал: високоякісна нержавіюча сталь
Рукоять: матовий нейлон
Колір: червоний

Комплектація:
ніж Victorinox Alpineer
інструкція
картонна коробка
Схожі товари
завантаження...